Adverteerders

sells

Boost inkomsten van uw website

 

Mindtech Affiliates presenteert affiliate marketing programma voor Starter, Small, Medium en gevestigde online bedrijven.

Bent u op zoek naar meer sales, leads en inkomsten?

Wij bieden alle noodzakelijke tools die u nodig hebt om uw eigen affiliate marketing programma snel en eenvoudig. U kunt honderden affiliate werken voor u op basis van leads of commissie als per uw keuze.

Kleine setup up kosten, maar wij niet beknibbelen op service check out ‘Wat krijg je‘ en kosten die gepaard gaan.

get-started-now-button

Mintech filialen bieden grote kansen om de verkoop en het verkeer handelaar te verhogen. U kunt een geschikte affiliate programma te krijgen in overeenstemming met uw zakelijke behoeften. Wij stellen u in staat om de omvang van uw bedrijf aan een groot aantal mensen via onze publishers en in-house. Mindtech filialen digitale marketing team kan uw omzet brengen met de hulp van e-mail marketing, banner advertenties, en zoekmachine optimalisatie tactieken. Wij bieden geweldig middel om opschalen uw bedrijf. Onze adverteerders altijd een kans om exponentieel opleving groei gegeven.

Onze Cost per Action (CPA) model is ontworpen op een zodanige wijze dat de prestaties wordt gegeven primordiaal belang. Als handelaar kunt u eenvoudig het verkeer stimuleren en de omzet stijgen door het selecteren van ons affiliate programma

Hoe Ons partnerprogramma is anders dan anderen?

affiliate programma

 • We zorgen voor grote verkeer tegen een betaalbare prijs
 • Wij zorgen voor een betere en directe ondersteuning voor uw vragen
 • Volledige controle op de kosten.
 • Ons platform is volledig zonder risico’s
 • Sterke fraude detectie techniek
 • Kostenbesparend veiling door CPL, CPC en CPA
 • We zijn expert in digitale marketing ruimte
 • Eenvoudige en gebruiksvriendelijke web-bases platform
 • Speciale ondersteuning personeel voor adverteerders en affiliates
 • Plaats uw voegt op zeer geschikte websites
 • Compleet advies en begeleiding op campagne
 • Diepgaande analyse over de doelgroep
 • Groot zwembad van energetische succesvolle Affiliates

Hoe deze Affiliate programma werkt?

 

Wat wij doen is simpel. Zodra U deelnemen aan ons affiliate programma , wijzen we een wijden digitale marketing expert als een reclame-manager voor u. Hij zal je helpen tijdens de campagne proces, zoals de campagne te analyseren, de gerichte klant en nog veel meer. Het omvat van het maken van de campagne live-effectieve en winstgevende veiling kosten.

Zodra de campagne live is, lieten we een affiliate adverteren voor u. Dit is een goedkope manier van het enorm verhogen van de omzet tegen een betaalbare prijs. U zult niet ooit om een ​​gat zo ver als uw bedrijf wordt geacht in je zak branden. Door gebruik te maken van affiliate marketing, kunt u uw site te promoten door middel van verschillende filialen, en het beste deel is dat u betaalt alleen voor de klikken die u hebt ontvangen. Dit is een prima strategie voor een business plan dat kosteneffectief is in de tussentijd zijn high-performance.

Het sales team zal gaan toeleggen op het bevorderen van uw bedrijf. Volgens bepaalde feiten, een affiliate programma is een van de beste en kosteneffectieve strategieën ter bevordering die je rond kunt vinden. Je hoeft niet een cent te betalen aan te melden voor ons affiliate programma. Zodra u begint met het ontvangen van meer verkeer door onze filialen en dat je helemaal bevredigd, moet je nadenken over de kosten. In feite hebben de volledige controle over de kosten. Hoe meer je verdient door ons heen, aanvullende bijdragen krijgen opgelegd voor hetzelfde hoewel het nooit de ‘betaalbare’ lijn zouden kruisen. U bent voorzien van frequente rapportages en administratie tools over het web voor betere toegang.

Comments are closed.